Rólunk

Az adalgo cégcsoportot 2012-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy korábban megszerzett tapasztalatainkat és ismereteinket kihasználva professzionális szolgáltatásokat és megbízható hátteret kínáljunk a magyarországi és külföldi munkát kereső és vállaló emberek számára.

Történetünk

Kezdetben, korábbi tapasztalatainkat kamatoztatva nyújtottunk segítséget a németországi és az ausztriai munkaerő piacon dolgozni szándékozó  munkavállalók számára.

Első sorban szakképesítéssel rendelkező férfiaknak biztosítottunk kiemelt bérezéssel hosszú távú munkalehetőségeket, de a nagy igényre való tekintettel 2013-ban lehetővé tettük a betanított munkakörre jelentkezők számára is a partnerhálózatunkban való elhelyezkedés lehetőségét.

Első weboldalunk: www.nemetszakmunkak.hu
Adalgo - Rólunk Németszakmunkák
Adalgo - Rólunk Németszakmunkák Iroda

Miben nyújt segítséget az adalgo?

Az elmúlt évek során sikerült dinamikus fejlődést elérnünk, így mára meghatározó szereplőivé váltunk a magyarországi munkaerő-közvetítő piacnak.
Partnereink elsősorban magyar és külföldi vállalatok, akikkel szoros, több éve tartó közös baráti és munkakapcsolat alakult ki.

Stratégiai partnerként segítséget nyújtunk elgondolásaik megvalósításához, legyen szó, toborzásról, kiválasztásról, támogatásról vagy akár tanácsadásról.

Mindemellett nagy energiát fordítunk a közösségi médiában levő online felületeink fejlesztésére.

Facebook oldalunk követői álláskeresők.  Kiemeléseinket, megosztásainkat  garantáltan minimum 100.000 ember látja.

Az adalgo több országban rendelkezik toborzóhálózattal,  így kérhet tőlünk egyedi ajánlatot munkaerő-közvetítésre, egyedi körlevél kiküldésre vagy használhatja a mobil applikációnk által nyújtott lehetőségeket is.


Minőség
Megbízhatóság
Innováció