Munkaadóknak

Gyakran ismételt kérdések

Ha elfelejtetted a jelszavad, a belépés menüpontnál klikkelj az „elfelejtett jelszó” nevű feliratra ,majd írd be az e-mail címed, amelyet a regisztrációkor használtál. A szolgáltató automatikusan elküldi neked az új jelszót, melyet belépést követően módosíts. Mentés után a jelszavad megváltoztatásra kerül, ezért a kilépést követően már az új jelszóval tudsz belépni.

Szolgáltatásainkról bővebben az alsó menüben található kedvező csomagajánlatok, hirdetési árlista, extra szolgáltatás néven közzétett tájékoztatókban találod. Ha szeretnél részletes információt kérni tőlünk írj a kapcsolat menüben található kapcsolati űrlapon keresztül, vagy írj e-mailt, esetleg hívj minket.

Ha a munkaadó az általa feltöltött és aktivált hirdetésében hibát, elütést, elírást észlel, módosítás érdekében a fel kell vennie a szolgáltatóval a kapcsolatot, mert a hirdetés aktiválást követően a munkaadói adminisztrációs felületén utólagosan módosítani nem lehet.

Módosítási kérelmet írásban az info@adalgo.hu e-mail címre kell küldeni.

1 kredit, egy forintnak felel meg. Ha adsz fel hirdetést, vagy vásárolsz a meglevő hirdetésedhez szolgáltatást, akkor mi a vásárlásod után bónusz kreditekkel ajándékozunk meg, melyet beválthatsz a soron követkő vásárlásod alkalmával, így csökkentett áron juthatsz hozzá a kívánt szolgáltatáshoz.

A szolgáltató a munkaadói adminisztrációs felületedre folyamatos és azonnali tájékoztatást küld, melyet a tevékenységi naplódban megtekinthetsz.

Hiányzó kredit vásárlása esetén a „vásárlás és folytatás” gombra kattintva a bankkártyás fizetés felületén (fizetés OTP Simple fiókon keresztül) kell megadni a bankkártya adatokat és teljesítés dátumát.

A „Fizetés” gombra kattintva indítja meg a munkaadó a tranzakciót. A sikeres vásárlásról üzenet küld a szolgáltató a munkaadónak és felhívja a figyelmét, hogy automatikusan visszairányítja a hirdetés feladásához, ahol véglegesítheti a szolgáltatás aktiválását.

A vásárlással kapcsolatos SimplePay referenciaszám is közlésre kerül.

Nem találtál választ a kérdésedre?

Amennyiben így van, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva!

Telefonon is elérsz minket: + 36 30 546 4221